Αλαμάνας 3, 15125, Μαρούσι & Χαριλάου Τρικούπη 197, Κηφισιά 14564

Δευ - Παρ: 8:00 - 21:00

Σαβ: 9:00 - 15:00

Medservice image

Ο Ιατρός Ιωάννης Μωυσίδης, MD είναι κάτοχος των δύο ειδικοτήτων της Παιδιατρικής και της Αλλεργιολογίας Ανοσολογίας για παιδιά και ενήλικες, και επιστημονικός υπεύθυνος του Κέντρου Αλλεργίας, Άσθματος και Κλινικής Ανοσολογίας στο Μαρούσι.

Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών. Ολοκλήρωσε την ειδικότητα της Παιδιατρικής στην Νέα Υόρκη (Ιατρική Σχολή Albert Einstein Medical School) στο Παιδιατρικό Νοσοκομείο Cohen Children’s Hospital και την ειδικότητα της Αλλεργιολογίας-Κλινικής Ανοσολογίας στην Νέα Ορλεάνη (Louisiana State University Medical Centre).

Έχει ολοκληρώσει μεταπτυχιακό στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.

Είναι Κλινικός Επίκουρος Καθηγητής Παιδιατρικής στο Πανεπιστήμιο Τενεσσή στις ΗΠΑ, και επιστημονικός συνεργάτης της Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ Α’ Παιδιατρική Κλινική Παιδιατρικού Νοσοκομείου Παίδων. Έχει γράψει πολυάριθμα επιστημονικά άρθρα σε περιοδικά που έχουν κριθεί από διεθνείς αξιολογητές (peer review journals). Είναι ομιλητής σε αλλεργιολογικά και παιδιατρικά συνέδρια και διαλέξεις σε Πανεπιστήμια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Έχει διατελέσει υπεύθυνος αξιολόγησης άδειας και πιστοποίησης ορθής λειτουργίας Νοσοκομείων κατά Joint Commission International το κορυφαίο όργανο διαπίστευσης ιατρικών κέντρων διεθνώς.

Μιλάει Ελληνικά, Αγγλικά και Γερμανικά. Έχει άδεια εξασκήσεως του Ιατρικού Επαγγέλματος στην Ελλάδα, Ελβετία και ΗΠΑ.

Τέλος είναι Παιδίατρος Αλλεργιολόγος σύμβουλος ιατρός για θέματα υγείας μαθητών των σχολείων του Δήμου Κηφισιάς.