Αλαμάνας 3, 15125, Μαρούσι & Χαριλάου Τρικούπη 197, Κηφισιά 14564

Δευ - Παρ: 8:00 - 21:00

Σαβ: 9:00 - 15:00

Αποστολή, σκοποί και όραμα

Με έτος ίδρυσης το 2007 από τον ιατρό Ιωάννη Μωυσίδη,MD, το Athens Allergy, Asthma & Immunology Center είναι ένα ολοκληρωμένο κέντρο αντιμετώπισης των αλλεργικών, του άσθματος και των ανοσολογικών νοσημάτων. Με αξιόλογους ιατρούς συνεργάτες παρεμφερών ειδικοτήτων,  έμπειρο νοσηλευτικό προσωπικό και πολύχρονη εμπειρία στην ειδικότητα της Αλλεργιολογίας, το κέντρο μας προσφέρει υψηλής ποιότητας ιατρικές υπηρεσίες σε όλους τους τομείς της αλλεργίας, άσθματος και  ανοσολογίας.

Αναγνωρίζουμε ότι οι αλλεργικοί ασθενείς έρχονται σε εμάς εξαιτίας των περιορισμών της καθημερινής ποιότητας ζωής τους και της επακόλουθης νοσηρότητας από την σοβαρή επίπτωση της αλλεργίας, του άσθματος και της ανοσολογίας στην  ζωή τους.

Στόχος μας είναι να απομακρύνουμε  τους περιορισμούς ποιότητας ζωής και τα προβλήματα υγείας από την αλλεργία, στον μεγαλύτερο πιθανό βαθμό και να δώσουμε στους ανθρώπους την δυνατότητα να ζήσουν μια ελεύθερη από νοσήματα και υγιή χαρούμενη ζωή.

American Board of Medical Specialties

Υψηλή ποιότητα ιατρικών υπηρεσιών, State-of-the-art διαγνωστικό εργαστήριο, θεραπευτική ανοσοθεραπεία και συνεχιζόμενη ιατρική εκπαίδευση στην αλλεργιολογία, το άσθμα και την ανοσολογία

Ο ιατρός Ιωάννης Μωυσίδης,MD και οι εξωτερικοί σύμβουλοι του κέντρου, είναι πτυχιούχοι του American Board of Medical Specialties που σημαίνει ότι έχουν συμπληρώσει όλο το αυστηρό εκπαιδευτικό πρωτόκολλο της ιατρικής ειδικότητας  και έχουν περάσει πιστοποιημένες εξετάσεις απονομής του πτυχίου ιατρικής ειδικότητας, που τους δίνει το δικαίωμα άδειας εργασίας στις ΗΠΑ.

Το εργαστήριό μας παρέχει άριστες διαγνωστικές εξετάσεις και το πρόγραμμα ανοσοθεραπείας – ενέσιμης και υπογλώσσιας αλλεργικής απευαισθητοποίησης βασίζεται σε διεθνείς  υψηλής ποιότητας  ιατρικές οδηγίες (international guidelines) στα νοσήματα της αλλεργίας, άσθματος και ανοσολογίας.

Ο ιατρός συνεχώς ανανεώνει τις ιατρικές γνώσεις του με το να συμμετάσχει σε συνεχιζόμενα ιατρικά συνέδρια και να είναι ενεργό  μέλος σε αναγνωρισμένους διεθνείς ιατρικούς οργανισμούς έρευνας και εκπαίδευσης στην αλλεργία, το άσθμα και την ανοσολογία. Είναι τέλος ενεργός Πανεπιστημιακός γιατρός σε Πανεπιστήμια της Αμερικής και δίνει διαλέξεις σε θέματα της ειδικότητάς του στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.