Αλαμάνας 3, 15125, Μαρούσι & Χαριλάου Τρικούπη 197, Κηφισιά 14564

Δευ - Παρ: 8:00 - 21:00

Σαβ: 9:00 - 15:00

Το Athens Allergy συνεργάζεται ενεργά με την Α΄ Ωτορινολαρυγγολογικής Κλινικής του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου. Ο κύριος Ιωάννης Μωυσίδης είναι ομιλητής στους γιατρούς της κλινικής και εξωτερικός άμισθος συνεργάτης σε παραπομπές περιστατικών αλλεργιολογικών ή ΩΡΛ που χρήζουν περαιτέρω αντιμετώπιση και θεραπεία. Ο Αριστείδης Αθανασιάδης- Σισμάνης ΜD, FACS,  είναι  καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών και  διευθυντής της Α΄ Ωτορινολαρυγγολογικής Πανεπιστημιακής Κλινικής του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου.

Ο Δρ Αθανασιάδης – Σισμάνης στελέχωσε το διδακτικό προσωπικό της Κλινικής ΩΡΛ- Χειρουργικής Κεφαλής και Τραχήλου στο Virginia Commonwealth University από το 1980 έως το 2008. Το 1986 έγινε Καθηγητής Πρώτης Βαθμίδας και το 1996 ανέλαβε τη διεύθυνση της ιδίας κλινικής.  Το Ιούνιο του 2007 εξελέγη Καθηγητής της Ωτορινολαρυγγολογίας- Χειρουργικής Κεφαλής και Τραχήλου στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και τον Σεπτέμβριο του 2008 ανέλαβε ως διευθυντής της Α  Ωτορινολαρυγγολογικής Κλινικής του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου.

Ο Δρ Αθανασιάδης – Σισμάνης είναι μέλος πολλών επιστημονικών εταιρειών όπως το Αμερικανικό Κολλέγιο Χειρουργών, της Αμερικανικής Τριολογικής Εταιρείας, Αμερικανικής Ωτολογικής Εταιρείας, Αμερικανικής Εταιρείας Χειρουργικής Κεφαλής και Τραχήλου και Αμερικανικής Νευροωτολογικής Εταιρείας. Έχει διατελέσει πρόεδρος της Εταιρείας ΩΡΛ- Χειρουργικής Κεφαλής και Τραχήλου της Virginia και συμμετέχει σε πλήθος επιτροπών της Αμερικανικής Ακαδημίας ΩΡΛ- Χειρουργικής Κεφαλής και Τραχήλου. Είναι μέλος της εκδοτικής επιτροπής στα ιατρικά περιοδικά Otology- Neurotology και  Ear, Nose and Throat Journal.