Ένα πολύ ενδιαφέρον επιστημονικό άρθρο που εξηγεί πως η θερμική επεξεργασία του αυγού και του γάλακτος, μειώνει την επιθετικότητα των πρωτεινών σαν αίτιο της αλλεργικής αντίδρασης στις παραπάνω σημαντικές τροφές.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας, βοηθώντας έτσι την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας είναι χρήσιμα.