H πρώιμη εισαγωγή στερεών κοινών τροφών ίσως είναι μια καλή στρατηγική για την αποφυγή τροφικής αλλεργίας σε παιδιά. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την υπεύθυνο για της αλλεργίες Ιατρό Αλλεργιολόγο. Ακολουθεί ένα πρόσφατο επιστημονικό άρθρο από το Journal of Allergy & Clinical Immunology.
Food allergies are becoming more and more common, and we don’t really know why. In this month’s issue of JACI, Dr. du Toit and colleagues talk about the factors leading to food allergy, and research into how we can modify these factors to prevent food allergies to begin with. Early introduction of common food allergens may be an important strategy according to recent research, but, unfortunately, studies on dietary modification during pregnancy or lactation are still inconclusive (J Allergy Clin Immunol 2016; 137(4): 998-1010).
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας, βοηθώντας έτσι την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας είναι χρήσιμα.